Friss hírek

SZÉKELY KÖRVERSENY

AKCIÓ 2013.JÚNIUS 01-30-IG !!!

EGYET FIZET, KETTŐT KAP !!!!!!!!!

2013.JÚNIUS 01-JÚNIUS 30-IG MINDEN BOWLINGOZÁS UTÁN A KIFIZETETT BOWLINGSZÁMLA ÉRTÉKÉBEN KAP EGY UGYANAKKORA ÖSSZEGRE SZÓLÓ INGYEN BOWLINGKUPONT, AMIT 2013 JÚLIUS 15-IG BÁRMIKOR FELHASZNÁLHAT !!!!!! 

Varga Ivett ifjúsági válogatott !

 

Újra csíkszeredai sportoló képviseli Romániát nemzetközi versenyen

Varga Ivettet,  a Csíkszeredai Bowling SC 14 éves játékosát jelölte a Román Bowling Szövetség  a 2013. március 22 –április 1. között Bécsben megrendezett Ifjúsági Európa Bajnokság egyik román válogatottjának.

Február elején kellett leadnia az FRPB-nek a nevezéseket a 18 év alattiak Európa Bajnokságára. A szövetség az alábbi válogatottakat nevezte meg :

Ifjúsági lányok : Piros Laura (Bukarest), Varga Ivett (Csíkszereda)

Ifjúsági fiúk : David Orlanda (Bukarest), Arbanas Alexandru (Bukarest), Pavel Mihai (Constanta), Tanase Eduard (Constanta).

A csapatot a Román Bowling Szövetség képviseletében edzőként elkíséri Piros Valentin, a Csíkszeredai Bowling SC edzője és Bonifert Gábor, a Sport Club elnöke.

Sok sikert kívánunk a fiatal játékosoknak !

 

Nemzeti Bowling Egyéni Bajnokság IV. forduló

 

Nemzeti Bowling  Egyéni Bajnokság IV. forduló

 

Időpont :   2013.03.01(péntek)-2013.03.03.(vasárnap)

Helyszín :  300 Bowling Club – Hotel Pacsirta (530190, Csíkszereda, Szentléleki u. 41.)

Szeretettel meghívunk minden játékost, szurkolót és érdeklődőt a Román Teke- és Bowling Szövetség által szervezett 2012- 2013-as   Egyéni Országos Bajnokság IV. fordulójára, amely a fenti időpontban a hazai pályánkon kerül megrendezésre. A versenyen a teljes román élvonal részt vesz a három meghirdetett kategóriában ( férfiak, nők, ifjúságiak).  A háromnapos küzdelem során minden néző ingyenesen szurkolhat a csíkszeredai, székelyudvarhelyi, sepsiszentgyörgyi, bukaresti, constantai és cernavodai  játékosoknak. A játékosok név szerinti beosztása az alábbi linken tekinthető meg:

http://www.bowlingromanesc.blogspot.ro/2013/02/inscrierile-la-individuale-4.html

Szeretettel várunk mindenkit !

 

 

A III. OTP Bank Bowling Kupa végeredménye :

 

A január 21-26. között lezajlott versenyen elindult csíkszeredai, sepsiszentgyörgyi, székelyudvarhelyi és kézdivásárhelyi játékosok között nagy versengés folyt már a középdöntőbe jutásért is, de a legkomolyabb vetélkedés a végső győzelemért zajlott.

A kezdő csoportban az elődöntőbe jutást csak az utolsó sorozat döntötte el, így Kozma Béla,  Pop Cristina, Mátyás Kálmán és Vardó Olivér játszhatott a döntőbe jutásért. A Vardó Olivér- Pop Cristina elődöntőben Vardó Olivér, a Kozma Béla-Mátyás Kálmán meccsen Kozma Béla nyert, így ők játszhatták a döntőt. A döntő és a bronzmeccs után a következő végeredmény alakult ki :

Kezdő csoport:

 1.Vardó Olivér, 2. Kozma Béla, 3. Pop Cristina 4. Mátyás Kálmán, 5. Demeter Jolán, 6. Puskás Nagy Adél.

Kozma Béla a kezdő csoport legmagasabb sorozatával vigasztalódhatott. A legmagasabb sorozat különdíját 224 fával nyerte meg.

 

A haladó csoportban a Nemzeti Bajnokság „A” és „B” ligájában játszó játékosok mellett a már kezdő kategóriában az elmúlt években legalább két versenyt nyert játékosok indultak. Most először indult ebben a csoportban a 14 éves Varga Ivett, miután az előző két kezdő versenyt megnyerte. Már a legjobb nyolcba jutása is meglepetés volt, de a középdöntőből az első helyen való továbbjutása az elődöntőbe mutatta, hogy nem ijedt meg a kihívástól. A jó szereplést az elődöntőben is folytatta és itt is győzelmet aratott. A döntő küzdelemben a két nyert játékig tartó versenyen, 1-1-es állás után a végső győzelmet azonban az ellenfele, Hegedűs Tibor szerezte meg. A haladó csoport végeredménye így a következő :

Haladó csoport : 1. Hegedűs Tibor, 2. Varga Ivett, 3. Ioance Valentin, 4. Bodor Áron, 5. Göncz Endre, 6. Bene Lajos.

A kategóriában a legnagyobb sorozatot a bronzérmes Ioance Valentin érte el  233 fával.

 

A IV. OTP Bank Bowling Kupa március hónapban kerül megrendezésre.

Mai multe articole..